Apollo

Vid besöket behöver du visa din flygbiljett/bokningsbekräftelse.

Besöket hos oss tar inte mer än 10 min per person.

Du ska ta med dig legitimation till besöket.

Vid Covid-19 provtagning:
Önskar du ett reseintyg skall du ha med dig ditt pass. Detta då flertal länder kräver att passnummer står med på reseintyget.

Vid vaccination:
En ifylld hälsoblankett, den hittar du här.

Självklart – ni når oss på 010 204 10 00 dygnet runt, ni kan även kontakta oss via mail på: info@expresscare.se

Intyget skickas ut via krypterat mail till din e-postadress. Vi rekommenderar dig att skriva ut intyget och ta med dig en fysisk upplaga vid avresa.
Vi har inte möjlighet att skriva ut intyget till dig.

PCR-testet ger inte svar på om du har haft en genomgången infektion, utan om du har en pågående infektion.

Datumet då PCR-testet utförs samt vilket datum läkaren utfärdar intyget.

Vårt standardintyg är på engelska, med signatur av vår legitimerade specialistläkare och med stämpel. Vissa länder kräver ett särskilt reseintyg, t.ex. Österrike, Egypten och Japan. Vi utfärdar även dessa intyg.
Önskas annat intyg än standard, skall detta framföras vid bokning. Det är du som kund som är ansvarig för att provet tas inom det antal timmar det specifika landet kräver och att informera oss om att ett särskilt reseintyg krävs.

Vid febersjukdom avråder vi er att vaccinera er och återkomma när ni har tillfrisknat.

Detta beror såklart helt på vilket vaccin ni administreras med. Ni kan hitta de vanligaste biverkningarna under respektive vaccin på vår hemsida här.

Det går att kombinera de flesta vaccinen, men då administreras det i olika extremiteter. De vaccin som ej går att kombinera kommer vi självklart att meddela er i förhand.

Det bästa är att du informerar personalen på plats om din rädsla så att dem kan ge dig den tiden du behöver och självklart hjälpa dig lite extra. Se även till att äta och dricka innan besöket om du vet att du har lätt för att svimma.

Landets smidigaste lösning!

ExpressCare presenterar stolt en helhetslösning för dig som resenär med landets snabbaste svar på Covid-tester, som resenärer får du även förmånen att vaccinera dig hos ExpressCare för kraftigt rabatterade priser. För att ta del av ditt rabatterade Covidtest eller vaccination bokar du in dig i önskad stad och visar upp dina resehandlingar för din utlandsresa utfärdade av i samband med din betalning på kliniken. På Arlanda och Landvetter svaras alltid PCR intyget ut inom 4 timmar, på våra övriga kliniker erbjuds svar samma dag.

Sveriges mest tillgängliga vårdgivare!

Vi på ExpressCare finns tillgängliga för dig som resenär dygnet runt för medicinsk reserådgiving, alla dagar i veckan. Har du några frågor eller funderingar kan ni kontakta oss på 010 – 204 10 00 eller på info@expresscare.se. Information såsom öppettider, svarstider och bokningsbara tider för covidtester och vaccination för samtliga kliniker hittar du på vår hemsida expresscare.se, våra kliniker belägna på Arlanda och Landvetter är öppna dygnet runt. Tack för att du väljer ExpressCare och ha en trevlig resa!